За нас


Кои сме ние ?

Ние от Fapremove повече от 12 години се стремим да предложим максимално качество на различни софтуерни услуги в областта на автомобилите и по-точно чип тунинг чрез оптимизиране на софтуера и подобряване на динамичните показатели или елиминиране на определени проблемни възли / системи.

Какво предлагаме ?

Предлагаме максимално качество и гаранция, като използваме ръчна и индивидуална настройка на всеки софтуер ( без ползването на разни автоматични програми съсипващи софтуера и автомобила ). Ние работим с лицензиран софтуер WinOLS .

Какво ни различава от другите ?

Напоследък навсякъде се предлагат различни софтуерни услуги почти за „без пари“, но с доста съмнително и опасно качество. На клиента му „оправят“ проблема набързо ( нали чека не свети ) и то много евтино спрямо други такива които пък искат малко повече … или двойно примерно, тъй като нашето решение не е генерирано от програма за 20-30 секунди а са минали дни-седмици-месеци-години четене и труд за да може да предложим наистина качествено обработен софтуер в рамките на 2-4 часа. От тук нататък обаче при некоректно извършена софтуерна услуга се започва с проблемите. Едни от симптомите на такава некачествена манипулация е завишен разход, по малка мощност, неадекватна работа на турбината, остатъчна регенерация, разреждане на маслото с нафта, пушене от време на време, забива без да записва каквито и да е грешки, неработещ круиз контрол, неработещи подгревни свещи, направилно заспиване на колата и изтощаване на акумулатора дори да е нов … и много много други. Масово предлаганите решения бълвани от разни програми за едни „бързи пари“ тотално съсипват автомобила и софтуера му, последствията при някои могат да бъдат фатални. Повечето такива колеги дори не знаят какво се случва със софтуера на колата и какво правят тези програми. Обикновенно се изтрива цялата таблица за грешки и проблема „уж“ е оправен т.е. чека не свети … няма грешки … за клиента всичко е ОК, да ама не. В някои случаи се премахва и аварийния режим който е нужен да пази двигателя при дадена нередност и автомобила остава без такава защита, не винаги се премахва изцяло проблемната система а корекцията е частична и проблема реално е само „замаскиран“ и след време проблема отново е налице. При други автомобили дори да изключиш половината датчици, никога повече няма да запише грешка в компютъра каквито и проблеми да има. Тогава заради невъзможност да се открие проблема с диагностика, разни аварийни режими, забивания или остатъчни регенерации се почва едно лудо обикаляне по сервизи докато някой се сети че всъщност проблема е в софтуера. Тогава всичко наново. Лошото е че в този случай нещата са по-трудни, по-бавни и по-болезнени за клиента защото :

 • плаща за едно и също вече 2-ри път, но за да се направи както трябва.
 • не винаги и веднага се намира оригинален софтуер за да се коригира „омазването“, в някои случаи се налага обновяване на софтуера в официален сервиз, което също е допълнително пари или време, или закупуването на такъв когато е наличен.
 • в зависимост от времето на каране на автомобила в това състояние, след възстановяване на щетите по софтуера и връщането на диагностиката в някои случай възникват изненади т.е. проблемите заради които реално автомобилът преди това е забивал ( проблеми с дебитомер, турбо, AGR / EGR, налягане на гориво и много други ). В някои случаи „новите“ проблеми са повече от един.
 • трябва да се отстранят всички тези „замаскирани“ проблеми за да излезне автомобила от аварийния режим и да продължи да си работи нормално.
 • времето отделено за корекция на такова положение в повечето случаи е минимум двойно от нужното за нормалното извършване на тази процедура, което е в минус и за нас и за клиента.

  При нас няма да получите нито един от негативите по-горе защото :
 • ние работим с оригинална техника за препрограмиране на електронните модули и използваме лицензиран софтуер за обработка на автомобилния софтуер
 • ние държим на името си, на качествено свършената работа и доволните клиенти.
 • ние не ползваме автоматични програми и не предлагаме решения с неясен и съмнителен резултат. В 99% от случаите, решенията които предлагаме са работещи и многократно тествани.
 • всеки един софтуер се преработва ръчно, отнема повече време, но се коригира само нужното, премахват се само нужните грешки а не цялата таблица, след което автомобила нормално продължава да си има диагностика и да работи нормално.
 • в повечето случаи ситемите се изключват изцяло при премахване FAP / DPF, SCR Adblue, AGR / EGR, TVA, SWIRL, LAMBDA, NOX и др. т.е. се премахват изцяло електрически и всички датчици към системата могат да се изключат.
 • в повечето случаи манипулацията четене/запис на софтуера се извършва през OBD буксата или бенч / bench ( през пиновете без отваряне на компютъра ), включително Siemens и Denso компютрите при Citroen, Ford, Jaguar, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Suzuki, VAG, Volvo и други … така избягваме евентуално бъдещи хардуерни проблеми, наводнения или други.
  – при някои особенни случаи когато трябва да се съобразим с някои условности, това ви се съобщава и само при съгласие от ваша страна, се извършва нужното.
  – винаги пазим оригиналния софтуер на всеки един автомобил ( дори на първият такъв от преди 12 години ). Ако някой някога има проблем при услуга извършена от нас или нещо трябва да се върне или коригира, винаги може да бъде направено.
 • услугите ни не са от най-евтините, но в разумните граници за съответната кола като година, поколение компютър и извършена процедура/услуги. Предполагам сте съгласни че няма как една услуга да се предложи за 50-100 лв. и в същото време да се дава гаранция и да покрива стойността на компютър който струва 2-3 000 лв., т.е. ако нещо се случи трябва да ви се купи нов такъв.
 • даваме 5 години гаранция на коригирания от нас софтуер и за извършената от нас софтуерна услуга. При установяване на чужда намеса в софтуера впоследствие, гаранцията пада.

Поддържани марки и модели автомобили може да видите тук

Подържани марки и модели камиони, трактори, комбайни, пътностроителни машини и други може да видите тук

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!!